VÅRA TJÄNSTER

Vårt mål är att du ska känna dig trygg i ditt hushåll.

PLÅTARBETEN

För att vattnet ska hitta ner i dagvattenbrunnar på rätt sätt byter vi även alla typer av plåtbeslag samt vattenavrinningssystem med stuprör, hängrännor, rännkrokar, utkastare & lövsilar. Vi har egna plåtslagare som kommer ut och måttar upp, tillverkar och monterar alla plåtdetaljer.

PAPPTAK & SCHINGEL

Papptak kostar ofta lite mindre än många andra typer av tak och därför kan takpapp vara ett klokt val för den som vill göra en takomläggning till en så låg kostnad som möjligt. Idag är papptaken så pass utvecklade att de håller mycket hög kvalitet vad gäller både livslängd och isolerande egenskaper. Värmen hålls inne, fukten hålls ute och huset ser snyggt ut.

ASBESTSANERING

Eternit / Asbest var tidigare ett populärt takmaterial som nu är förbjudet då det innehåller det hälsovådliga och cancerframkallande ämnet asbest. Att sanera eternit är farligt och kräver speciell kunskap. DW TAK & BYGG har certifikat för eternithantering.

FÖNSTERRENOVERING

Att renovera sina fönster kan vara ett lyft för hela fastigheten. Det kommer höja värdet på din fastighet och spara dig elkostnader genom att minimera värmeutsläppet. Våra fönsterrenoveringar innebär ett estetiskt tilltalande resultat och en mer klimatanpassad villa.

FASADRENOVERING

Vi utför alla typer av fasadarbeten som tilläggsisolering, plåtarbeten, murning, putsning, fönsterrenovering och måleriarbeten. Våra medarbetare har en mångårig erfarenhet och vi jobbar enbart med de främsta leverantörerna av material för bästa resultat.

TAKOMLÄGGNING

Taket är den viktigaste delen av huset om utsätts för mest slitage och påfrestningar. Det skyddar mot regn, snö, vind och sol. Livslängden på taket varierar beroende på typ av tak, konstruktion samt kontinuerligt underhåll.

HELRENOVERING

Helrenovering är något som vi kan hjälpa dig med. Med hjälp av oss kan du därför få ditt hem att se ut som nytt igen samt att ni kan välja alla ändringar ni vill göra innan arbetet påbörjas. Vi tar oss alltid an våra renoveringsprojekt som vi hade gjort ifall det rörde sig om vårt eget hem.

HUS- OCH BYGGKONSULTATION

Vår mål är att hjälpa er från starten av projektet till färdigställandet. Vi kan hjälpa er med allt från att ta in offerten, gå igenom offerter samt konsultation med hantverkare. Behöver ni hjälp med andra delar, såsom konstruktioner, arkitektonisk utformning, inredningsförslag kan vi ombesörja även dessa delar. Vi utför oberoende besiktningar, projektledning samt statusbesiktningar.

RESTAURERING AV GAMLA VILLOR

Genom åren har vi blivit specialister på att renovera, restaurera och varsamt återskapa gamla hus till ursprungsskick. Det krävs ett speciellt kunnande, såväl kunskapsmässigt som hantverksmässigt, för att renovera gamla hus i gammal stil och lyfta fram dess historia.

NYBYGGE

Vi på DW TAK & BYGG AB är totalentreprenörer som erbjuder totalentreprenad, både in- och utvändigt. Vårt företag har ett nära samarbete med elektriker, grävarbetare samt företag inom isolering och VVS. Detta gör att vi kan erbjuda heltäckande lösningar, av oss får du hjälp med hela processen från offert till det slutgiltiga resultatet. Med oss kan du känna dig trygg i att få rätt hjälp, och du kan få rotavdrag för många av tjänsterna.

OMBYGGNATION

Vi utför alla typer av ombyggnationer samt helhetslösningar.

SOLCELLSSYSTEM

Solpaneler går att montera på de flesta taktyper, men varje tak kräver en egen lösning. På DW TAK & BYGG gör vi fria konsultationer för att skapa en skräddarsydd lösning efter era specifika önskemål. Vi jobbar idag med en ett brett utbud av solcellspaneler i varierande effektivitet, design, kvalitet och kostnad. Alla våra produkter vi använder är producerade av världsledande tillverkare med 12 års produktgaranti.

TRYGGHETSAVTAL

Ett hem är inte bara ett tak över huvudet, hemmet är vårt viktigaste ägodel, vår trygghet. Som avtals kund på DW TAK & BYGG kan ni luta er tillbaka och låta oss ta hand om alla oväntade överaskningar. Med vår långa erfarenhet samt utbildade och certifierade personal, kan ni känna er säkra med att ert hem är i trygga händer.

INOMHUSRENOVERING

Vi utför alla typer av inomhusrenoveringar. Vi har alla certifikat som behövs för att ni ska kunna känna er säkra att allt utförs enligt standard.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn.
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap
ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige.
Benders idag arbetar inom flera skilda affärsområden och är en av de marknadsledande producenterna av betong- och naturstensprodukter i Norden.
SUEZ gör det möjligt för sina kunder att ge tillgång till vatten- och avfallstjänster, med motståndskraftiga och innovativa lösningar.
Lantz Bygg AB utfört det mesta inom byggentreprenader. De senaste tio åren har vi uteslutande köpt råvindar och färdigställt ett stort antal vindslägenheter i egen regi.