Takläggare i Huddinge

Behöver du en takläggare i Huddinge? Vårt erfarna team på DW TAK erbjuder expertis inom takrenovering och takinstallation. Vi strävar efter att höja standarden inom takbranschen genom vår djupa kunskap och engagemang. Oavsett om du överväger att förbättra ditt tak eller planerar en omfattande förändring, är vi här för att erbjuda högkvalitativa tjänster för hustak i Huddinge. Kontakta oss för pålitlig och professionell takservice!

Takfirma med helhetstänket
Kunden i centrum
Jour & bevakning
Kvalitet & säkerhet

Erfarna Takläggare i Huddinge sedan 2014

Söker du en takläggare i Huddinge? Med över ett decennium av dedikerad erfarenhet inom takläggning är DW Tak din pålitliga partner för alla takrelaterade behov i Huddinge. Sedan 2014 har vi arbetat hårt för att säkerställa att varje takprojekt vi utför håller hög kvalitet och lever upp till våra kunders förväntningar.

Våra takläggare i Huddinge

Under årens lopp har vi genomfört många takarbeten i Stockholm och fått fina referenser från kunder som anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar. Vi är specialiserade på takrenovering och underhåll och erbjuder skräddarsydda lösningar för olika typer av takmaterial. Våra tjänster är inriktade på bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och kommersiella verksamheter och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som uppfyller våra kunders unika behov och förväntningar.

Erfarna och kunniga takläggare för dina behov i Huddinge!

Med lång erfarenhet och framgångsrika projekt i ryggen är DW Tak din förstklassiga partner för takläggningsbehov i Huddinge. Vi är specialiserade på takrenovering och underhåll och erbjuder skräddarsydda lösningar för olika typer av takmaterial. Våra tjänster är inriktade på bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och kommersiella verksamheter och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som uppfyller våra kunders unika behov och förväntningar.

Vår gedigna kunskap och beprövade expertis gör oss till det självklara valet för alla takprojekt i Huddinge. Vi förstår vikten av att säkerställa hållbara och pålitliga taklösningar som skyddar din fastighet mot väder och vind. Med fokus på kvalitet och tillförlitlighet strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Kontakta DW Tak idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss visa varför vi är Huddinges ledande takläggare. Med vår kompetens och passion för hantverket garanterar vi ett resultat som du kommer att vara mer än nöjd med. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina takdrömmar i Huddinge!”

Vi är din Takläggare i Huddinge

I Huddinge finns en mängd olika fastigheter – allt från villor, radhus och lägenheter till stora industrifastigheter och andra komplexa byggnader.

Vi betjänar bostadsrättsföreningar, flerbostadshusägare och kommersiella fastighetsägare, oavsett deras fastigheters ålder, storlek och arkitekturstil. Vi har erhållit fina rekommendationer från våra takprojekt för våra kunder i Huddinge kommun under årens lopp. Tveka inte att kontakta oss om du letar efter en pålitlig takläggare i Huddinge.

Huddinge - för dig som värdesätter naturen

Huddinge kommun är den näst största kommunen i Stockholms län sett till folkmängd och här finns flera stadsdelar med egna centra som Flemingsberg, Skogås och Trångsund. Det som verkligen utmärker kommunen är att en tredjedel av dess yta är naturreservat, vilket ger invånarna fantastiska möjligheter att leva nära naturen.

Här finns möjligheter att både studera och arbeta på stora institutioner som Södertörns Högskola och Huddinge sjukhus, samtidigt som Stockholm ligger inom bekvämt pendlingsavstånd.

Hur går det till ?
Många vill renovera taket på sitt hus men är rädda, eftersom få är medvetna om processen. Vårt mål är att göra processen enkel och professionell, och undvika krångel.

Några av de tjänster vi erbjuder inom tak

Oavsett om det gäller takrenovering, takinstallation eller andra takrelaterade tjänster,
kan du lita på DW TAK för expertis och pålitlighet.

Takomläggning

En väl utförd takomläggning kan förbättra byggnadens estetik, öka dess värde och ge ett bättre skydd mot väder och klimat.

Plåtarbeten

Vi tar oss an alla typer av projekt, från mindre reparationer till större takomläggningar och nyinstallationer.

Solcellssystem

I framtiden förväntas solcellsanläggningar spela en allt viktigare roll i energiproduktionen, eftersom efterfrågan på ren och hållbar energi ökar.

Byte av takpannor

Våra professionella besiktningmän är utbildade och kommer under takgenomgången att kontrollera och mäta fukt samt mögelhalt inne på er vind.

Eternit

Eternit var tidigare ett populärt tak och isoleringmaterial som nu är förbjudet då det innehåller det hälsovådliga och cancerframkallande ämnet asbest.

Paptak & Schingel

Med en äldre papptak där sprickor förekommer kan vatten tränga in och åstakomma skador. Ett nytt modernt tätskikt skyddar ditt tak från vätan.

Begär en offert
Behöver ditt tak bytas ut? Kontakta oss så bokar vi en tid med vår besiktningsman. Efter besiktningen kommer du att få information om takets skick och vid behov en offert så snabbt som möjligt.
Adress:

Slöjdvägen 5, 177 59 Järfälla

Telefon:

(+46) 08 - 632 00 80

ÖPPETTIDER:

MÅN - FRE: 09.00 - 17.00 JOUR - Alla dagar 24/7

E-mail:

info@dwtak.se

Vanliga frågor och svar

När man överväger att lägga om taket uppstår ofta många frågor. Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna som vi får. Om din fråga inte besvaras här är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Ja, det kan man göra.

När taket byts ut kan det innebära en viss störning för de boende i huset. Rivnings- och spikningsljud kan förekomma och det kan även bli en del röra när gammalt material rivs bort och nytt byggmaterial transporteras in. Dock ser professionella takläggare alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut för att minimera besväret för de boende.

Tidsåtgången kan variera beroende på flera faktorer. Takets storlek, fastighetens placering och graden av komplexitet (till exempel om det är ett brant tak eller om det finns många detaljer som skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor etc.) spelar in. Generellt sett kan ett “enkelt” villatak av normal storlek ta mellan en till två veckor att byta ut, men detta kan variera beroende på olika omständigheter.

Det bästa sättet att förlänga takets livslängd är genom regelbundet underhåll. Att teckna ett serviceavtal där takläggare kommer för årlig inspektion av taket är ett bra steg. Under denna inspektion rensas vattenavrinningar och eventuella brister dokumenteras. Genom att ha regelbunden kontakt med professionella kan man hålla sig uppdaterad om takets skick och få tidig information om eventuella reparationer som behövs.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024