Takläggare i Botkyrka

Letar du efter en pålitlig takläggare i Botkyrka? Hos DW TAK är vi stolta över att erbjuda vår expertis inom takläggning och renovering sedan 2014. Med över ett årtionde av dedikerad erfarenhet inom branschen har vi etablerat oss som det föredragna valet för takarbeten i Stockholm. Vi är fast beslutna att leverera högkvalitativa tjänster som överträffar våra kunders förväntningar och höjer standarden för takbranschen.

Takfirma med helhetstänket
Kunden i centrum
Jour & bevakning
Kvalitet & säkerhet

Pålitlig takläggare i Botkyrka sedan 2014

När det gäller takläggare i Botkyrka är det ett namn som sticker ut: DW TAK. Med över ett årtionde av dedikerad erfarenhet inom branschen har vi etablerat oss som det pålitliga valet för alla dina takrelaterade behov. Sedan 2014 har vi fokuserat på att säkerställa att varje takprojekt vi utför uppfyller och överträffar de högsta kvalitetsstandarderna samt våra kunders förväntningar.

Våra erfarna takläggare i Botkyrka

Våra erfarna takläggare i Botkyrka har en omfattande erfarenhet av att utföra olika typer av takprojekt runt om i Stockholm. Vi har fått många positiva referenser från våra kunder och vi är specialiserade på takrenovering och underhåll. Oavsett om det gäller bostadsrättsföreningar, fastighetsägare eller företag, strävar vi alltid efter att leverera skräddarsydda lösningar som möter våra kunders unika behov och förväntningar.

Tillförlitliga taklösningar för ditt hem eller företag

Med vår breda erfarenhet och beprövade expertis är DW TAK det självklara valet när det handlar om takläggare i Botkyrka. Vi förstår vikten av att säkerställa hållbara och pålitliga taklösningar som skyddar din fastighet mot väder och vind. Vårt fokus ligger alltid på att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda en kombination av högsta kvalitet och tillförlitlighet.

Kontakta DW TAK idag för en kostnadsfri konsultation och upptäck varför vi är Botkyrkas ledande takläggare. Med vår omfattande erfarenhet och genuina passion för hantverket kan vi garantera ett resultat som överträffar dina förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina takdrömmar i Botkyrka!

Erfarna takläggare för alla fastighetstyper i Botkyrka

Botkyrka erbjuder en variation av fastigheter, från moderna bostadskomplex till äldre charmiga byggnader. Hos oss på DWTAK har vi den expertis och erfarenhet som krävs för att utföra takarbeten på alla typer av fastigheter, oavsett stil eller ålder. Vi tar hänsyn till varje fastighets unika karaktär och behov.

Kontakta oss för professionell takservice i Botkyrka

Tveka inte att kontakta oss om du behöver en erfaren takläggare i Botkyrka som kan hantera dina takbehov på ett professionellt sätt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för takrenovering och underhåll för både bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag.

Upptäck Botkyrkas natursköna omgivningar

Botkyrka är känt för sina vackra naturområden och närheten till grönområden. Här finner du flera naturreservat och parker som bjuder in till härliga naturupplevelser och friluftsliv. Utöver naturen finns också historiska platser och lokala shoppingmöjligheter att utforska.

Strategiskt belägen kommun med goda kommunikationer

Botkyrka kommun är strategiskt belägen i Stockholms län och gränsar till flera andra kommuner. Med bil tar det cirka 20 minuter att pendla till Stockholm city, och kommunen är väl ansluten med kollektivtrafiknätet, vilket gör den lättillgänglig för både boende och besökare.

Kontakta DW TAK idag för professionell takläggning och upptäck varför vi är Botkyrkas ledande takläggare.

Hur går det till ?
Många vill renovera taket på sitt hus men är rädda, eftersom få är medvetna om processen. Vårt mål är att göra processen enkel och professionell, och undvika krångel.

Några av de tjänster vi erbjuder inom tak

Oavsett om det gäller takrenovering, takinstallation eller andra takrelaterade tjänster,
kan du lita på DW TAK för expertis och pålitlighet.

Takomläggning

En väl utförd takomläggning kan förbättra byggnadens estetik, öka dess värde och ge ett bättre skydd mot väder och klimat.

Plåtarbeten

Vi tar oss an alla typer av projekt, från mindre reparationer till större takomläggningar och nyinstallationer.

Solcellssystem

I framtiden förväntas solcellsanläggningar spela en allt viktigare roll i energiproduktionen, eftersom efterfrågan på ren och hållbar energi ökar.

Byte av takpannor

Våra professionella besiktningmän är utbildade och kommer under takgenomgången att kontrollera och mäta fukt samt mögelhalt inne på er vind.

Eternit

Eternit var tidigare ett populärt tak och isoleringmaterial som nu är förbjudet då det innehåller det hälsovådliga och cancerframkallande ämnet asbest.

Paptak & Schingel

Med en äldre papptak där sprickor förekommer kan vatten tränga in och åstakomma skador. Ett nytt modernt tätskikt skyddar ditt tak från vätan.

Begär en offert
Behöver ditt tak bytas ut? Kontakta oss så bokar vi en tid med vår besiktningsman. Efter besiktningen kommer du att få information om takets skick och vid behov en offert så snabbt som möjligt.
Adress:

Slöjdvägen 5, 177 59 Järfälla

Telefon:

(+46) 08 - 632 00 80

ÖPPETTIDER:

MÅN - FRE: 09.00 - 17.00 JOUR - Alla dagar 24/7

E-mail:

info@dwtak.se

Vanliga frågor och svar

När man överväger att lägga om taket uppstår ofta många frågor. Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna som vi får. Om din fråga inte besvaras här är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Ja, det kan man göra.

När taket byts ut kan det innebära en viss störning för de boende i huset. Rivnings- och spikningsljud kan förekomma och det kan även bli en del röra när gammalt material rivs bort och nytt byggmaterial transporteras in. Dock ser professionella takläggare alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut för att minimera besväret för de boende.

Tidsåtgången kan variera beroende på flera faktorer. Takets storlek, fastighetens placering och graden av komplexitet (till exempel om det är ett brant tak eller om det finns många detaljer som skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor etc.) spelar in. Generellt sett kan ett “enkelt” villatak av normal storlek ta mellan en till två veckor att byta ut, men detta kan variera beroende på olika omständigheter.

Det bästa sättet att förlänga takets livslängd är genom regelbundet underhåll. Att teckna ett serviceavtal där takläggare kommer för årlig inspektion av taket är ett bra steg. Under denna inspektion rensas vattenavrinningar och eventuella brister dokumenteras. Genom att ha regelbunden kontakt med professionella kan man hålla sig uppdaterad om takets skick och få tidig information om eventuella reparationer som behövs.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024