Takläggare i Enskede

Är du i behov av en pålitlig takläggare i Enskede? Hos DW TAK hittar du ett erfaret team som specialiserat sig på takrenovering och takinstallation. Vi strävar alltid efter att höja standarden inom takbranschen genom vår gedigna kunskap och vårt starka engagemang. Oavsett om du överväger att förnya ditt tak eller planerar en omfattande utbyggnad, så är vi här för att erbjuda högkvalitativa taktjänster i Enskede. Kontakta oss idag för professionell och pålitlig takservice!

Takfirma med helhetstänket
Kunden i centrum
Jour & bevakning
Kvalitet & säkerhet

Erfarna Takläggare i Enskede sedan 2014

När det kommer till takläggare i Enskede är DW TAK det självklara valet. Med över tio års erfarenhet inom branschen är vi din pålitliga partner för alla takrelaterade behov i Enskede och runt om i Stockholm. Sedan 2014 har vi strävat efter att säkerställa att varje takprojekt vi genomför uppfyller och överträffar högsta kvalitetsstandard samt våra kunders förväntningar.

Våra takläggare i Enskede

Genom åren har vi genomfört ett betydande antal takprojekt i Enskede och fått många positiva rekommendationer från våra kunder. Vi är specialiserade på takrenovering och underhåll och erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av takmaterial. Våra tjänster är skräddarsydda för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och kommersiella verksamheter och syftar alltid till att leverera högkvalitativa resultat som uppfyller våra kunders unika behov och förväntningar.

Erfarna och kunniga takläggare för dina behov i Enskede!

Med vår gedigna erfarenhet och beprövade expertis är DW TAK ledande när det gäller takläggare i Enskede. Vi förstår vikten av att säkerställa hållbara och pålitliga taklösningar som skyddar din fastighet mot alla typer av väder. Vårt fokus ligger alltid på att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda en kombination av hög kvalitet och tillförlitlighet.

Kontakta DW TAK idag för en kostnadsfri konsultation och upptäck varför vi är Enskedes ledande takläggare. Med vår omfattande erfarenhet och äkta passion för hantverket kan vi garantera ett resultat som kommer att överträffa dina förväntningar. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att förverkliga dina takdrömmar i Enskede!

Vi är din Takläggare i Enskede

Enskede är ett område med en varierad fastighetsstruktur, inklusive villor, radhus, lägenheter och större industribyggnader.

Vi betjänar olika typer av fastighetsägare i Enskede, såsom bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastighetsägare. Våra tjänster är skräddarsydda för fastigheter av olika åldrar, storlekar och arkitekturstilar. Vi har fått positiva rekommendationer från våra takprojekt för kunder i Enskede och är redo att hjälpa dig med dina takbehov.

Enskede - för naturelskare och stadspendlare

Enskede är en del av stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör, som omfattar flera stadsdelar, inklusive Enskedefältet, Enskede gård, Gamla Enskede och många andra. Området har utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans gröna linje och erbjuder sina invånare närhet till både stadsliv och natur.

Invånarantal: Cirka 96 916 (2019)

Kontakta oss idag för professionell takläggning i Enskede och låt oss hjälpa dig att trygga ditt tak med högkvalitativa lösningar.

Hur går det till ?
Många vill renovera taket på sitt hus men är rädda, eftersom få är medvetna om processen. Vårt mål är att göra processen enkel och professionell, och undvika krångel.

Några av de tjänster vi erbjuder inom tak

Oavsett om det gäller takrenovering, takinstallation eller andra takrelaterade tjänster,
kan du lita på DW TAK för expertis och pålitlighet.

Takomläggning

En väl utförd takomläggning kan förbättra byggnadens estetik, öka dess värde och ge ett bättre skydd mot väder och klimat.

Plåtarbeten

Vi tar oss an alla typer av projekt, från mindre reparationer till större takomläggningar och nyinstallationer.

Solcellssystem

I framtiden förväntas solcellsanläggningar spela en allt viktigare roll i energiproduktionen, eftersom efterfrågan på ren och hållbar energi ökar.

Byte av takpannor

Våra professionella besiktningmän är utbildade och kommer under takgenomgången att kontrollera och mäta fukt samt mögelhalt inne på er vind.

Eternit

Eternit var tidigare ett populärt tak och isoleringmaterial som nu är förbjudet då det innehåller det hälsovådliga och cancerframkallande ämnet asbest.

Paptak & Schingel

Med en äldre papptak där sprickor förekommer kan vatten tränga in och åstakomma skador. Ett nytt modernt tätskikt skyddar ditt tak från vätan.

Begär en offert
Behöver ditt tak bytas ut? Kontakta oss så bokar vi en tid med vår besiktningsman. Efter besiktningen kommer du att få information om takets skick och vid behov en offert så snabbt som möjligt.
Adress:

Slöjdvägen 5, 177 59 Järfälla

Telefon:

(+46) 08 - 632 00 80

ÖPPETTIDER:

MÅN - FRE: 09.00 - 17.00 JOUR - Alla dagar 24/7

E-mail:

info@dwtak.se

Vanliga frågor och svar

När man överväger att lägga om taket uppstår ofta många frågor. Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna som vi får. Om din fråga inte besvaras här är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Ja, det kan man göra.

När taket byts ut kan det innebära en viss störning för de boende i huset. Rivnings- och spikningsljud kan förekomma och det kan även bli en del röra när gammalt material rivs bort och nytt byggmaterial transporteras in. Dock ser professionella takläggare alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut för att minimera besväret för de boende.

Tidsåtgången kan variera beroende på flera faktorer. Takets storlek, fastighetens placering och graden av komplexitet (till exempel om det är ett brant tak eller om det finns många detaljer som skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor etc.) spelar in. Generellt sett kan ett “enkelt” villatak av normal storlek ta mellan en till två veckor att byta ut, men detta kan variera beroende på olika omständigheter.

Det bästa sättet att förlänga takets livslängd är genom regelbundet underhåll. Att teckna ett serviceavtal där takläggare kommer för årlig inspektion av taket är ett bra steg. Under denna inspektion rensas vattenavrinningar och eventuella brister dokumenteras. Genom att ha regelbunden kontakt med professionella kan man hålla sig uppdaterad om takets skick och få tidig information om eventuella reparationer som behövs.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024