Takläggare i Spånga

Söker du efter en pålitlig takläggare i Spånga? Hos DW TAK har vårt erfarna team specialiserat sig på takrenovering och takinstallation. Vi strävar efter att lyfta standarden inom takbranschen genom vår djupa expertis och engagemang. Oavsett om du överväger att uppgradera ditt tak eller planerar en omfattande utbyggnad, är vi här för att erbjuda högkvalitativa tjänster för hustak i Spånga. Kontakta oss idag för professionell och pålitlig takservice

Takfirma med helhetstänket
Kunden i centrum
Jour & bevakning
Kvalitet & säkerhet

Pålitliga takläggare i Spånga sedan 2014

När det kommer till att hitta pålitliga takläggare i Spånga är DW TAK det namn som framträder som ett säkert val. Med över ett decennium av branscherfarenhet har vi cementerat vår position som det främsta valet för alla dina takbehov i Stockholm. Sedan 2014 har vårt fokus varit att säkerställa att varje takprojekt inte bara uppfyller utan överträffar de högsta kvalitetsstandarderna och våra kunders förväntningar.

Våra takläggare i Spånga

Genom åren har vi framgångsrikt genomfört en mängd olika takarbeten runt om i Stockholm och samlat på oss en imponerande portfölj av positiva referenser från våra nöjda kunder. Vi specialiserar oss på takrenovering och underhåll och erbjuder skräddarsydda lösningar för en mängd olika takmaterial. Oavsett om det rör sig om bostadsrättsföreningar, fastighetsägare eller företag strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som passar våra kunders specifika behov och förväntningar.

Erfarna och kunniga takläggare för dina behov i Spånga

Med vår breda erfarenhet och beprövade expertis är DW TAK det självklara valet när det gäller att välja takläggare i Spånga. Vi förstår vikten av att tillhandahålla hållbara och pålitliga taklösningar som skyddar din fastighet mot alla väderförhållanden. Vi sätter alltid våra kunders förväntningar i förgrunden och strävar efter att överträffa dem genom att erbjuda en kombination av högsta kvalitet och pålitlighet.

Kontakta DW TAK idag för en kostnadsfri konsultation

Är du på jakt efter en pålitlig takläggare i Spånga? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och upptäck varför vi är Spångas ledande takläggare. Med vår omfattande erfarenhet och genuina passion för hantverket kan vi garantera ett resultat som överträffar dina förväntningar. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att förverkliga dina takdrömmar i Spånga!

Hur går det till ?
Många vill renovera taket på sitt hus men är rädda, eftersom få är medvetna om processen. Vårt mål är att göra processen enkel och professionell, och undvika krångel.

Några av de tjänster vi erbjuder inom tak

Oavsett om det gäller takrenovering, takinstallation eller andra takrelaterade tjänster,
kan du lita på DW TAK för expertis och pålitlighet.

Takomläggning

En väl utförd takomläggning kan förbättra byggnadens estetik, öka dess värde och ge ett bättre skydd mot väder och klimat.

Plåtarbeten

Vi tar oss an alla typer av projekt, från mindre reparationer till större takomläggningar och nyinstallationer.

Solcellssystem

I framtiden förväntas solcellsanläggningar spela en allt viktigare roll i energiproduktionen, eftersom efterfrågan på ren och hållbar energi ökar.

Byte av takpannor

Våra professionella besiktningmän är utbildade och kommer under takgenomgången att kontrollera och mäta fukt samt mögelhalt inne på er vind.

Eternit

Eternit var tidigare ett populärt tak och isoleringmaterial som nu är förbjudet då det innehåller det hälsovådliga och cancerframkallande ämnet asbest.

Paptak & Schingel

Med en äldre papptak där sprickor förekommer kan vatten tränga in och åstakomma skador. Ett nytt modernt tätskikt skyddar ditt tak från vätan.

Begär en offert
Behöver ditt tak bytas ut? Kontakta oss så bokar vi en tid med vår besiktningsman. Efter besiktningen kommer du att få information om takets skick och vid behov en offert så snabbt som möjligt.
Adress:

Slöjdvägen 5, 177 59 Järfälla

Telefon:

(+46) 08 - 632 00 80

ÖPPETTIDER:

MÅN - FRE: 09.00 - 17.00 JOUR - Alla dagar 24/7

E-mail:

info@dwtak.se

Vanliga frågor och svar

När man överväger att lägga om taket uppstår ofta många frågor. Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna som vi får. Om din fråga inte besvaras här är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Ja, det kan man göra.

När taket byts ut kan det innebära en viss störning för de boende i huset. Rivnings- och spikningsljud kan förekomma och det kan även bli en del röra när gammalt material rivs bort och nytt byggmaterial transporteras in. Dock ser professionella takläggare alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut för att minimera besväret för de boende.

Tidsåtgången kan variera beroende på flera faktorer. Takets storlek, fastighetens placering och graden av komplexitet (till exempel om det är ett brant tak eller om det finns många detaljer som skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor etc.) spelar in. Generellt sett kan ett “enkelt” villatak av normal storlek ta mellan en till två veckor att byta ut, men detta kan variera beroende på olika omständigheter.

Det bästa sättet att förlänga takets livslängd är genom regelbundet underhåll. Att teckna ett serviceavtal där takläggare kommer för årlig inspektion av taket är ett bra steg. Under denna inspektion rensas vattenavrinningar och eventuella brister dokumenteras. Genom att ha regelbunden kontakt med professionella kan man hålla sig uppdaterad om takets skick och få tidig information om eventuella reparationer som behövs.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024