Takläggare i Upplands Väsby

Behöver du en pålitlig takläggare i Upplands Väsby? Hos DW TAK har vårt erfarna team specialiserat sig på takrenovering och takinstallation. Vi är dedikerade till att höja standarden inom takbranschen genom vår omfattande kunskap och engagemang. Oavsett om du överväger att uppgradera ditt tak eller planerar en omfattande ombyggnad, kan du lita på oss för högkvalitativa tjänster för hustak i Upplands Väsby. Kontakta oss idag för professionell och pålitlig takservice!

Takfirma med helhetstänket
Kunden i centrum
Jour & bevakning
Kvalitet & säkerhet

Pålitliga Takläggare i Upplands Väsby sedan 2014

När det handlar om att hitta pålitliga takläggare i Upplands Väsby är DW TAK det företag som sticker ut. Med över ett årtionde av erfarenhet inom branschen har vi etablerat oss som det främsta valet för alla dina takrelaterade behov i Stockholm och specifikt i Upplands Väsby. Sedan 2014 har vi arbetat hårt för att säkerställa att varje takprojekt lever upp till och överträffar de högsta kvalitetsstandarderna samt våra kunders förväntningar.

Våra Takläggare i Upplands Väsby

Genom åren har vi framgångsrikt genomfört en mängd olika takarbeten runt om i Stockholm och samlat in en imponerande portfölj av positiva referenser från våra nöjda kunder. Vi är specialiserade på takrenovering och underhåll och erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av takmaterial. Oavsett om det handlar om bostadsrättsföreningar, fastighetsägare eller företag, strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som matchar våra kunders unika behov och förväntningar.

Erfarna och Kompetenta Takläggare för Dina Behov i Upplands Väsby

Med vår breda erfarenhet och beprövade expertis är DW TAK det självklara valet när det gäller att välja takläggare i Upplands Väsby. Vi förstår vikten av att säkerställa hållbara och pålitliga taklösningar som skyddar din fastighet mot alla väderförhållanden. Vårt fokus ligger alltid på att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda en kombination av högsta kvalitet och tillförlitlighet.

Kontakta DW TAK idag för en Kostnadsfri Konsultation

Är du på jakt efter en pålitlig takläggare i Upplands Väsby? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och upptäck varför vi är det ledande valet för takläggning i Upplands Väsby. Med vår omfattande erfarenhet och äkta passion för hantverket kan vi garantera ett resultat som överträffar dina förväntningar. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att förverkliga dina takdrömmar i Upplands Väsby!

Upplands Väsby Kommun - En Växande Förort i Stockholm

Upplands Väsby är en växande förort norr om Stockholm. Med sin blandning av moderna bostäder och natursköna områden är det en attraktiv plats att bo på. Kommunen erbjuder utmärkta skolor, mångsidiga fritidsaktiviteter och goda kommunikationer till Stockholm city.

Takläggare i Upplands Väsby - Varför Välja DW TAK?

När det kommer till takläggning i Upplands Väsby är DW TAK det självklara valet för att få jobbet gjort på ett pålitligt och professionellt sätt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av tak, oavsett storlek eller komplexitet. Med vår gedigna erfarenhet och kompetens kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa resultat som håller över tid.

Vi är stolta över att vara en del av Upplands Väsby kommuns gemenskap och ser fram emot att fortsätta erbjuda förstklassiga takläggningstjänster till våra kunder i området.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en pålitlig och erfaren takläggare i Upplands Väsby, kontakta oss på DW TAK idag för en kostnadsfri konsultation. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina takrelaterade behov och se till att ditt tak är i bästa möjliga skick!

Hur går det till ?
Många vill renovera taket på sitt hus men är rädda, eftersom få är medvetna om processen. Vårt mål är att göra processen enkel och professionell, och undvika krångel.

Några av de tjänster vi erbjuder inom tak

Oavsett om det gäller takrenovering, takinstallation eller andra takrelaterade tjänster,
kan du lita på DW TAK för expertis och pålitlighet.

Takomläggning

En väl utförd takomläggning kan förbättra byggnadens estetik, öka dess värde och ge ett bättre skydd mot väder och klimat.

Plåtarbeten

Vi tar oss an alla typer av projekt, från mindre reparationer till större takomläggningar och nyinstallationer.

Solcellssystem

I framtiden förväntas solcellsanläggningar spela en allt viktigare roll i energiproduktionen, eftersom efterfrågan på ren och hållbar energi ökar.

Byte av takpannor

Våra professionella besiktningmän är utbildade och kommer under takgenomgången att kontrollera och mäta fukt samt mögelhalt inne på er vind.

Eternit

Eternit var tidigare ett populärt tak och isoleringmaterial som nu är förbjudet då det innehåller det hälsovådliga och cancerframkallande ämnet asbest.

Paptak & Schingel

Med en äldre papptak där sprickor förekommer kan vatten tränga in och åstakomma skador. Ett nytt modernt tätskikt skyddar ditt tak från vätan.

Begär en offert
Behöver ditt tak bytas ut? Kontakta oss så bokar vi en tid med vår besiktningsman. Efter besiktningen kommer du att få information om takets skick och vid behov en offert så snabbt som möjligt.
Adress:

Slöjdvägen 5, 177 59 Järfälla

Telefon:

(+46) 08 - 632 00 80

ÖPPETTIDER:

MÅN - FRE: 09.00 - 17.00 JOUR - Alla dagar 24/7

E-mail:

info@dwtak.se

Vanliga frågor och svar

När man överväger att lägga om taket uppstår ofta många frågor. Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna som vi får. Om din fråga inte besvaras här är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Ja, det kan man göra.

När taket byts ut kan det innebära en viss störning för de boende i huset. Rivnings- och spikningsljud kan förekomma och det kan även bli en del röra när gammalt material rivs bort och nytt byggmaterial transporteras in. Dock ser professionella takläggare alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut för att minimera besväret för de boende.

Tidsåtgången kan variera beroende på flera faktorer. Takets storlek, fastighetens placering och graden av komplexitet (till exempel om det är ett brant tak eller om det finns många detaljer som skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor etc.) spelar in. Generellt sett kan ett “enkelt” villatak av normal storlek ta mellan en till två veckor att byta ut, men detta kan variera beroende på olika omständigheter.

Det bästa sättet att förlänga takets livslängd är genom regelbundet underhåll. Att teckna ett serviceavtal där takläggare kommer för årlig inspektion av taket är ett bra steg. Under denna inspektion rensas vattenavrinningar och eventuella brister dokumenteras. Genom att ha regelbunden kontakt med professionella kan man hålla sig uppdaterad om takets skick och få tidig information om eventuella reparationer som behövs.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024