DW TAK & BYgg

FÖNSTERRENOVERING

Att renovera sina fönster kan vara ett lyft för hela fastigheten. Det kommer höja värdet på din fastighet och spara dig elkostnader genom att minimera värmeutsläppet. Våra fönsterrenoveringar i Stockholm innebär ett estetiskt tilltalande och en mer klimatanpassad villa.
Vår fönsterrenovering minimerar behovet av underhåll som dina fönster kommer behöva i framtiden, samt minskar risken för fuktskador. Med en fönsterrenovering ökar även komforten inne i din fastighet då vi förebygger drag och kallras samt ger en bättre ljudisolering.

Nya fönster en helt ny känsla till din fastighet, samtidigt som det ökar värdet och minskar elkostnaderna. Genom att minimera värmeutsläppet kan du få en mer energieffektiv och klimatsmart villa.

Våra erfarna hantverkare på fönsterrenovering tar hand om allt från inspektion till installation, vilket innebär att dina fönster återfår sitt estetiska utseende och fungerar som de ska. Vi använder oss av högkvalitativa material från vår främsta fönster leverantörer för att säkerställa att dina fönster har en lång livslängd.

Att renovera fönster kan också ge en bättre ljudisolering vilket skapar ett tystare och mer bekvämt hem. Dessutom är det en kostnadseffektiv och miljömedveten lösning jämfört med att byta ut dina fönster.

Vi kan hjälpa dig med allt från fönsterrenovering i äldre fastigheter till moderna lösningar för en mer energieffektiv villa. Vårt mål är att du ska känna dig nöjd med resultatet av dina renoverade fönster och att du sparar pengar på elkostnader samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid.

Kontakta oss idag för mer information om våra energieffektiva och klimatsmarta tjänster inom fönsterrenovering. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt projekt!

Du är i trygga händer

CERTIFIKAT

Vi har certifikat för heta arbeten. Alla våra heta arbeten utförs med brandsläckare samt brandfiltar på plats. Vi har även certifikat för asbest och eternit.

FÖRSÄKRINGAR

Vi har omfattande ansvars- samt olycksfallsförsäkringar som täcker upp till 10 miljoner kronor via Varda.


GARANTIER

Vi lämnar stolt 20 års garanti på utfört arbete och handlar endast material av de ledande aktörerna på markaden med de längsta tillhörande materialgarantierna.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn.
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap
ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige.
Benders idag arbetar inom flera skilda affärsområden och är en av de marknadsledande producenterna av betong- och naturstensprodukter i Norden.
SUEZ gör det möjligt för sina kunder att ge tillgång till vatten- och avfallstjänster, med motståndskraftiga och innovativa lösningar.
Lantz Bygg AB utfört det mesta inom byggentreprenader. De senaste tio åren har vi uteslutande köpt råvindar och färdigställt ett stort antal vindslägenheter i egen regi.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024