Takläggare i Tyresö

Behöver du en pålitlig takläggare i Tyresö? På DW TAK har vårt erfarna team specialiserat sig på takrenovering och takinstallation. Vi strävar ständigt efter att höja standarden inom takbranschen genom vår omfattande kunskap och engagemang. Oavsett om du planerar att uppgradera ditt tak eller genomföra en omfattande ombyggnad, är vårt mål att erbjuda högkvalitativa tjänster för hustak i Tyresö. Kontakta oss för professionell och pålitlig takservice idag!

Takfirma med helhetstänket
Kunden i centrum
Jour & bevakning
Kvalitet & säkerhet

Erfarna Takläggare i Tyresö sedan 2014

När det handlar om takläggare i Tyresö finns det ett namn som sticker ut: DW TAK. Med över ett årtionde av dedikerad erfarenhet inom branschen har vi etablerat oss som det pålitliga valet för alla dina takrelaterade behov i Stockholm. Sedan 2014 har vi fokuserat på att säkerställa att varje takprojekt vi utför möter och överträffar de högsta kvalitetsstandarderna samt våra kunders förväntningar.

Våra takläggare i Tyresö

Vi har under årens lopp genomfört ett brett spektrum av takprojekt runt om i Stockholm och fått många positiva referenser från våra kunder. Vi är specialiserade på takrenovering och underhåll och erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av takmaterial. Våra tjänster är inriktade på bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag och vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som möter våra kunders specifika behov och förväntningar.

Erfarna och kunniga takläggare för dina behov i Tyresö!

Med vår breda erfarenhet och beprövade expertis är DW TAK det naturliga valet när det handlar om takläggare i Tyresö. Vi förstår vikten av att säkerställa hållbara och pålitliga taklösningar som skyddar din fastighet mot väder och vind. Vårt fokus ligger alltid på att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda en kombination av högsta kvalitet och tillförlitlighet.

Kontakta DW TAK idag för en kostnadsfri konsultation och upptäck varför vi är Tyresös ledande takläggare. Med vår omfattande erfarenhet och genuina passion för hantverket kan vi garantera ett resultat som överträffar dina förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina takdrömmar i Tyresö!

Letar du efter en pålitlig takläggare i Tyresö?

Sedan våra tidiga dagar år 2014 har vi utfört ett brett spektrum av takarbeten med betong- och tegelpannor runt om i Stockholm. Vi har ackumulerat en imponerande samling referenser från nöjda kunder inom området.

Tyresö erbjuder en mångfald av fastigheter, från miljonprogramshus till bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Hos oss på DWTAK har vi den expertis och erfarenhet som krävs för att utföra takarbeten på alla dessa fastigheter, oavsett stil eller ålder. Vi tar dessutom stor hänsyn till fastighetens unika stil och karaktär.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver en kunnig takläggare i Tyresö som kan hantera dina takbehov på ett professionellt sätt.

Tyresö kommun – en pärla med närhet till hav, sjöar och orörd natur

Tyresö är en kommun som kännetecknas av sin natursköna omgivning med skärgårdsläge och omgivande sjöar och orörd urskog.

Här finner du flera naturreservat och den vackra Tyresta nationalparken som bjuder in till härliga naturupplevelser och friluftsliv. Du kan även besöka historiska platser som Tyresö slott, njuta av panoramautsikten från Telegrafberget eller utforska de lokala shoppingmöjligheterna i Tyresö centrum.

Populära bostadsområden som Bollmora, Trollbäcken och Tyresö Strand lockar många, och här finns de flesta bekvämligheter man kan önska sig. Trots den lugna miljön är det bara en kort buss- eller bilresa till Stockholm city.

Tyresö kommun - strategiskt belägen och lättillgänglig

Tyresö kommun utgör en del av Stockholms län och gränsar till Nacka, Värmdö, Haninge, Huddinge och Stockholms kommun. Med bil tar det cirka 20 minuter att pendla till Stockholm, och kommunen är även väl ansluten med SL:s kollektivtrafiknät.

Invånarantalet uppgick till 48 327 personer år 2019, och kommunen sträcker sig över en yta om 100,54 kvadratkilometer.

Hur går det till ?
Många vill renovera taket på sitt hus men är rädda, eftersom få är medvetna om processen. Vårt mål är att göra processen enkel och professionell, och undvika krångel.

Några av de tjänster vi erbjuder inom tak

Oavsett om det gäller takrenovering, takinstallation eller andra takrelaterade tjänster,
kan du lita på DW TAK för expertis och pålitlighet.

Takomläggning

En väl utförd takomläggning kan förbättra byggnadens estetik, öka dess värde och ge ett bättre skydd mot väder och klimat.

Plåtarbeten

Vi tar oss an alla typer av projekt, från mindre reparationer till större takomläggningar och nyinstallationer.

Solcellssystem

I framtiden förväntas solcellsanläggningar spela en allt viktigare roll i energiproduktionen, eftersom efterfrågan på ren och hållbar energi ökar.

Byte av takpannor

Våra professionella besiktningmän är utbildade och kommer under takgenomgången att kontrollera och mäta fukt samt mögelhalt inne på er vind.

Eternit

Eternit var tidigare ett populärt tak och isoleringmaterial som nu är förbjudet då det innehåller det hälsovådliga och cancerframkallande ämnet asbest.

Paptak & Schingel

Med en äldre papptak där sprickor förekommer kan vatten tränga in och åstakomma skador. Ett nytt modernt tätskikt skyddar ditt tak från vätan.

Begär en offert
Behöver ditt tak bytas ut? Kontakta oss så bokar vi en tid med vår besiktningsman. Efter besiktningen kommer du att få information om takets skick och vid behov en offert så snabbt som möjligt.
Adress:

Slöjdvägen 5, 177 59 Järfälla

Telefon:

(+46) 08 - 632 00 80

ÖPPETTIDER:

MÅN - FRE: 09.00 - 17.00 JOUR - Alla dagar 24/7

E-mail:

info@dwtak.se

Vanliga frågor och svar

När man överväger att lägga om taket uppstår ofta många frågor. Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna som vi får. Om din fråga inte besvaras här är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Ja, det kan man göra.

När taket byts ut kan det innebära en viss störning för de boende i huset. Rivnings- och spikningsljud kan förekomma och det kan även bli en del röra när gammalt material rivs bort och nytt byggmaterial transporteras in. Dock ser professionella takläggare alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut för att minimera besväret för de boende.

Tidsåtgången kan variera beroende på flera faktorer. Takets storlek, fastighetens placering och graden av komplexitet (till exempel om det är ett brant tak eller om det finns många detaljer som skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor etc.) spelar in. Generellt sett kan ett “enkelt” villatak av normal storlek ta mellan en till två veckor att byta ut, men detta kan variera beroende på olika omständigheter.

Det bästa sättet att förlänga takets livslängd är genom regelbundet underhåll. Att teckna ett serviceavtal där takläggare kommer för årlig inspektion av taket är ett bra steg. Under denna inspektion rensas vattenavrinningar och eventuella brister dokumenteras. Genom att ha regelbunden kontakt med professionella kan man hålla sig uppdaterad om takets skick och få tidig information om eventuella reparationer som behövs.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024