Takläggare i Värmdö

Letar du efter en pålitlig takläggare i Värmdö? På DW TAK har vi lång erfarenhet och erbjuder expertis inom takrenovering och takinstallation. Vi brinner för att höja standarden inom takbranschen genom vår djupa kunskap och engagemang. Oavsett om du planerar att uppgradera ditt tak eller genomföra en omfattande utbyggnad, kan du lita på oss för högkvalitativa tjänster för hustak i Värmdö. Kontakta oss för professionell och pålitlig takservice – vi finns här för att hjälpa dig!

Takfirma med helhetstänket
Kunden i centrum
Jour & bevakning
Kvalitet & säkerhet

Välrenommerade Takläggare i Värmdö sedan 2014

När det kommer till takläggare i Värmdö är det ett namn som sticker ut: DW TAK. Med över ett decennium av hängiven erfarenhet inom branschen har vi etablerat oss som det förtroendeingivande valet för alla dina takrelaterade behov i Stockholm. Sedan 2014 har vi lagt vår fulla energi på att se till att varje takprojekt vi tar oss an inte bara uppfyller utan överträffar de högsta kvalitetsstandarderna och förväntningarna hos våra kunder.

Våra takläggare i Värmdö

Genom åren har vi framgångsrikt genomfört en mängd olika takprojekt runt om i Stockholm och samlat på oss en mängd positiva referenser från våra nöjda kunder. Vi är specialiserade på takrenovering och underhåll och erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av takmaterial. Våra tjänster riktar sig till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag, och vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som möter våra kunders unika behov och förväntningar.

Erfarna och kunniga takläggare för dina behov i Värmdö!

Med vår breda erfarenhet och beprövade expertis är DW TAK det naturliga valet när det gäller takläggare i Värmdö. Vi förstår vikten av att säkerställa hållbara och pålitliga taklösningar som skyddar din fastighet mot alla väder. Vårt fokus ligger alltid på att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda en kombination av högsta kvalitet och tillförlitlighet.

Kontakta DW TAK idag för en kostnadsfri konsultation och upptäck varför vi är Värmdös ledande takläggare. Med vår omfattande erfarenhet och äkta passion för hantverket kan vi garantera ett resultat som överträffar dina förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina takdrömmar i Värmdö!

Letar du efter en pålitlig takläggare i Värmdö?

Från våra tidiga dagar år 2014 har vi framgångsrikt genomfört en mängd olika takarbeten med betong- och tegelpannor runt om i Stockholm. Vi har byggt upp en imponerande portfölj av referenser från våra nöjda kunder i området.

Värmdö erbjuder en mångfald av fastigheter, från moderna bostadskomplex till historiska landmärken och kommersiella byggnader. På DW TAK har vi den expertis och erfarenhet som krävs för att hantera takarbeten på alla dessa typer av fastigheter, oavsett stil eller ålder. Vi lägger också stor vikt vid att bevara fastigheternas unika stil och karaktär.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver en erfaren takläggare i Värmdö som kan ta hand om dina takbehov på ett professionellt sätt.

Värmdö kommun - en pärla med närhet till skärgård, sjöar och grönområden

Värmdö är känt för sin natursköna omgivning med närheten till skärgården och vackra sjöar omgivna av orörd natur.

Här finns flera naturreservat och den fantastiska Tyresta nationalparken som lockar till härliga naturupplevelser och utomhusaktiviteter. Du kan även besöka historiska platser som Gustavsbergs hamn och Strömma kyrka, eller utforska de lokala shoppingmöjligheterna i Värmdö centrum.

Populära bostadsområden som Djurö, Ingarö och Gustavsberg lockar många invånare, och här finns det mesta man kan önska sig av bekvämligheter. Trots den naturnära miljön är det bara en kort buss- eller bilresa till Stockholms innerstad.

Värmdö kommun - strategiskt beläget och väl anslutet

Värmdö kommun är en del av Stockholms län och gränsar till flera andra kommuner som Nacka, Tyresö och Haninge. Med bil tar det cirka 20 minuter att pendla till Stockholm city, och kommunen är också väl ansluten med kollektivtrafiknätet.

Kommunen hade år 2019 en befolkning på 45 000 invånare och täcker en yta på 2 980 kvadratkilometer

Hur går det till ?
Många vill renovera taket på sitt hus men är rädda, eftersom få är medvetna om processen. Vårt mål är att göra processen enkel och professionell, och undvika krångel.

Några av de tjänster vi erbjuder inom tak

Oavsett om det gäller takrenovering, takinstallation eller andra takrelaterade tjänster,
kan du lita på DW TAK för expertis och pålitlighet.

Takomläggning

En väl utförd takomläggning kan förbättra byggnadens estetik, öka dess värde och ge ett bättre skydd mot väder och klimat.

Plåtarbeten

Vi tar oss an alla typer av projekt, från mindre reparationer till större takomläggningar och nyinstallationer.

Solcellssystem

I framtiden förväntas solcellsanläggningar spela en allt viktigare roll i energiproduktionen, eftersom efterfrågan på ren och hållbar energi ökar.

Byte av takpannor

Våra professionella besiktningmän är utbildade och kommer under takgenomgången att kontrollera och mäta fukt samt mögelhalt inne på er vind.

Eternit

Eternit var tidigare ett populärt tak och isoleringmaterial som nu är förbjudet då det innehåller det hälsovådliga och cancerframkallande ämnet asbest.

Paptak & Schingel

Med en äldre papptak där sprickor förekommer kan vatten tränga in och åstakomma skador. Ett nytt modernt tätskikt skyddar ditt tak från vätan.

Begär en offert
Behöver ditt tak bytas ut? Kontakta oss så bokar vi en tid med vår besiktningsman. Efter besiktningen kommer du att få information om takets skick och vid behov en offert så snabbt som möjligt.
Adress:

Slöjdvägen 5, 177 59 Järfälla

Telefon:

(+46) 08 - 632 00 80

ÖPPETTIDER:

MÅN - FRE: 09.00 - 17.00 JOUR - Alla dagar 24/7

E-mail:

info@dwtak.se

Vanliga frågor och svar

När man överväger att lägga om taket uppstår ofta många frågor. Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna som vi får. Om din fråga inte besvaras här är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Ja, det kan man göra.

När taket byts ut kan det innebära en viss störning för de boende i huset. Rivnings- och spikningsljud kan förekomma och det kan även bli en del röra när gammalt material rivs bort och nytt byggmaterial transporteras in. Dock ser professionella takläggare alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut för att minimera besväret för de boende.

Tidsåtgången kan variera beroende på flera faktorer. Takets storlek, fastighetens placering och graden av komplexitet (till exempel om det är ett brant tak eller om det finns många detaljer som skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor etc.) spelar in. Generellt sett kan ett “enkelt” villatak av normal storlek ta mellan en till två veckor att byta ut, men detta kan variera beroende på olika omständigheter.

Det bästa sättet att förlänga takets livslängd är genom regelbundet underhåll. Att teckna ett serviceavtal där takläggare kommer för årlig inspektion av taket är ett bra steg. Under denna inspektion rensas vattenavrinningar och eventuella brister dokumenteras. Genom att ha regelbunden kontakt med professionella kan man hålla sig uppdaterad om takets skick och få tidig information om eventuella reparationer som behövs.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024