DW TAK & BYgg

PLÅTARBETEN

Miljö & kvalitet

När det kommer till plåtarbete väljer vi främst högkvalitativa material från ledande leverantören Plannja. Vare sig det gälla takets avvattning som ränndalar, stuprör, hängrännor eller fotplåt och beslag så levererar Plannja världsledande produkter i en mångfald av stilar.

Vi har många års erfarenhet av att arbeta med plåtslagning och vi är stolta över att erbjuda våra kunder en komplett lösning för allt som rör tak och byggnadsplåt. Om det så gäller skräddarsydda lösningar för takkupor eller bandtäckning och profilplåt.

Vi tar oss an alla typer av projekt, från mindre reparationer till större takomläggningar och nyinstallationer.

Med vårt fokus på kvalitet och service garanterar vi att arbetet utförs på ett professionellt och pålitligt sätt.

Vi använder endast högkvalitativa material och säkerställer att varje detalj i projektet utförs enligt de högsta standarderna.”

Du är i trygga händer

CERTIFIKAT

Vi har certifikat för heta arbeten. Alla våra heta arbeten utförs med brandsläckare samt brandfiltar på plats. Vi har även certifikat för asbest och eternit.

FÖRSÄKRINGAR

Vi har omfattande ansvars- samt olycksfallsförsäkringar som täcker upp till 10 miljoner kronor via Varda.


GARANTIER

Vi lämnar stolt 20 års garanti på utfört arbete och handlar endast material av de ledande aktörerna på markaden med de längsta tillhörande materialgarantierna.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn.
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap
ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige.
Benders idag arbetar inom flera skilda affärsområden och är en av de marknadsledande producenterna av betong- och naturstensprodukter i Norden.
SUEZ gör det möjligt för sina kunder att ge tillgång till vatten- och avfallstjänster, med motståndskraftiga och innovativa lösningar.
Lantz Bygg AB utfört det mesta inom byggentreprenader. De senaste tio åren har vi uteslutande köpt råvindar och färdigställt ett stort antal vindslägenheter i egen regi.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024