Takläggare i Hässelby

Söker du en pålitlig takläggare i Hässelby? Hos DW TAK har vårt erfarna team specialiserat sig på takrenovering och takinstallation. Vi strävar alltid efter att höja ribban inom takbranschen genom vår gedigna kunskap och engagemang. Oavsett om du överväger att förbättra ditt tak eller planerar en omfattande utbyggnad, kan du lita på oss för högkvalitativa tjänster för hustak i Hässelby. Kontakta oss idag för professionell och pålitlig takservice!

Takfirma med helhetstänket
Kunden i centrum
Jour & bevakning
Kvalitet & säkerhet

Pålitliga Takläggare i Hässelby sedan 2014

Letar du efter en pålitlig takläggare i Hässelby? DW TAK är din dedikerade partner för högkvalitativa takrelaterade tjänster i Hässelby med omnejd. Med en stark närvaro och expertis sedan 2014 har vi byggt upp ett välrenommerat rykte för att leverera pålitliga och professionella taklösningar som möter och överträffar våra kunders förväntningar.

Våra Takläggare i Hässelby

Vi på DW TAK är specialister på takrenovering och takinstallationer för olika typer av fastigheter i Hässelby. Vårt erfarna team har utfört ett brett spektrum av takprojekt och har samlat på oss en imponerande portfölj av nöjda kunder runt om i Stockholm se våra referenser. Oavsett om det handlar om att renovera ditt befintliga tak eller installera ett helt nytt, är våra skräddarsydda lösningar anpassade för att möta dina specifika behov.

Erfarna och Kunniga Takläggare för Dina Behov i Hässelby

Vi på DW TAK är stolta över vår långa erfarenhet och gedigna kunskap inom takläggningsbranschen. Våra erfarna takläggare i Hässelby är dedikerade till att leverera högsta kvalitet och tillförlitlighet i varje projekt vi tar oss an. Vi förstår vikten av att skydda din fastighet mot väder och vind och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Varför Välja Oss som din takläggare i Hässelby?

Som ledande takläggare i Hässelby strävar vi alltid efter att leverera hållbara och högkvalitativa taklösningar som skyddar din fastighet mot väder och vind. Vi kombinerar vår gedigna erfarenhet och expertis med de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa ett perfekt resultat varje gång.

Kontakta Oss Idag för Takläggning i Hässelby

Är du i behov av professionella takläggningstjänster i Hässelby? Kontakta oss på DW TAK idag för en kostnadsfri konsultation. Vi är redo att hjälpa dig med alla dina takrelaterade behov och se till att dina takdrömmar blir verklighet i Hässelby. Med vår passion för hantverket och vårt engagemang för kundnöjdhet kan du lita på oss för en pålitlig och professionell takläggningsservice i Hässelby och dess omgivningar.

Hur går det till ?
Många vill renovera taket på sitt hus men är rädda, eftersom få är medvetna om processen. Vårt mål är att göra processen enkel och professionell, och undvika krångel.

Några av de tjänster vi erbjuder inom tak

Oavsett om det gäller takrenovering, takinstallation eller andra takrelaterade tjänster,
kan du lita på DW TAK för expertis och pålitlighet.

Takomläggning

En väl utförd takomläggning kan förbättra byggnadens estetik, öka dess värde och ge ett bättre skydd mot väder och klimat.

Plåtarbeten

Vi tar oss an alla typer av projekt, från mindre reparationer till större takomläggningar och nyinstallationer.

Solcellssystem

I framtiden förväntas solcellsanläggningar spela en allt viktigare roll i energiproduktionen, eftersom efterfrågan på ren och hållbar energi ökar.

Byte av takpannor

Våra professionella besiktningmän är utbildade och kommer under takgenomgången att kontrollera och mäta fukt samt mögelhalt inne på er vind.

Eternit

Eternit var tidigare ett populärt tak och isoleringmaterial som nu är förbjudet då det innehåller det hälsovådliga och cancerframkallande ämnet asbest.

Paptak & Schingel

Med en äldre papptak där sprickor förekommer kan vatten tränga in och åstakomma skador. Ett nytt modernt tätskikt skyddar ditt tak från vätan.

Begär en offert
Behöver ditt tak bytas ut? Kontakta oss så bokar vi en tid med vår besiktningsman. Efter besiktningen kommer du att få information om takets skick och vid behov en offert så snabbt som möjligt.
Adress:

Slöjdvägen 5, 177 59 Järfälla

Telefon:

(+46) 08 - 632 00 80

ÖPPETTIDER:

MÅN - FRE: 09.00 - 17.00 JOUR - Alla dagar 24/7

E-mail:

info@dwtak.se

Vanliga frågor och svar

När man överväger att lägga om taket uppstår ofta många frågor. Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna som vi får. Om din fråga inte besvaras här är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Ja, det kan man göra.

När taket byts ut kan det innebära en viss störning för de boende i huset. Rivnings- och spikningsljud kan förekomma och det kan även bli en del röra när gammalt material rivs bort och nytt byggmaterial transporteras in. Dock ser professionella takläggare alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut för att minimera besväret för de boende.

Tidsåtgången kan variera beroende på flera faktorer. Takets storlek, fastighetens placering och graden av komplexitet (till exempel om det är ett brant tak eller om det finns många detaljer som skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor etc.) spelar in. Generellt sett kan ett “enkelt” villatak av normal storlek ta mellan en till två veckor att byta ut, men detta kan variera beroende på olika omständigheter.

Det bästa sättet att förlänga takets livslängd är genom regelbundet underhåll. Att teckna ett serviceavtal där takläggare kommer för årlig inspektion av taket är ett bra steg. Under denna inspektion rensas vattenavrinningar och eventuella brister dokumenteras. Genom att ha regelbunden kontakt med professionella kan man hålla sig uppdaterad om takets skick och få tidig information om eventuella reparationer som behövs.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024