VÅRT UPPDRAG

Sedan 2014 har DW TAK & BYGG storsatsat på sin verksamhet i Stockholm.
Målet var att ge våra kunder den bästa kvaliteten till ett bra pris. Vi möttes av en enormt stor efterfråga och levererade stolt 755 stycken villatak.

PROJEKTLEDNING

DW TAK & BYGG AB är inte vilken takfirma som helst. Vi har ett helhetstänk som andra inte har. När vi utför en renovering så inser och förstår vi ansvaret som lämnas över till oss, att vi har hand om våra kunders viktigaste ägodel, deras hem. Vi har projektledare för varje renovering som har personlig kontakt med husägaren under det hela pågående arbetet. Kunden får direktkontakt med våra projektledare som fotograferar och dokumenterar arbetet från början till slut.

ROT-AVDRAG

ROT-avdrag är en skattereduktion som ges till privatpersoner för husarbeten. Renoveringen vi utför är ROT-berättigad. Skattereduktionen medges med 30% av arbetskostnaden inklusive moms med maximalt 50 000:- per person varje år. Om ni är två ägare till bostaden kan ni tillsammans få skattereduktion på max 100 000:-. Vi ombesörjer hela processen med ansökningen av ROT-avdraget.

Försäkring

Vi har omfattande ansvars- samt olycksfallsförsäkringar som täcker upp till 11 miljoner kronor via Vardia.

Garanti

Vi lämnar stolt 20 års garanti på utfört arbete. Vi har certifikat för heta arbeten och alla heta arbeten utförs med brandsläckare samt brandfiltar på plats. Vi har även certifikat för asbest, våtrum, isolering och tätskikt. Vid slutfört arbete lämnas ett garanitkompendium med samtliga egenkontroller, garantibevis, materialspecifikationer och materialgarantier.

Certifikat

Vi har certifikat för heta arbeten. Alla våra heta arbeten utförs med brandsläckare samt brandfiltar på plats. Vi har även certifikat för asbest, våtrum, isolering, tätskikt, byggställning, fallskydd och säkra lyft.

Besiktningsman

Vår besiktningsman är byggnadsingenjör samt utbildad i riktning av husbesiktningar.

JOUR & BEVAKNING

Eftersom taket är en så pass viktig del av huset så har vi jour och bevakning under särskilt regniga kvällar och helger. Vi överlämnar ett speciellt journummer till våra kunder för att eliminera risken för oro och problem under takomläggningen.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn.
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap
ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige.
Benders idag arbetar inom flera skilda affärsområden och är en av de marknadsledande producenterna av betong- och naturstensprodukter i Norden.
SUEZ gör det möjligt för sina kunder att ge tillgång till vatten- och avfallstjänster, med motståndskraftiga och innovativa lösningar.
Lantz Bygg AB utfört det mesta inom byggentreprenader. De senaste tio åren har vi uteslutande köpt råvindar och färdigställt ett stort antal vindslägenheter i egen regi.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024