DW TAK & BYgg

BYTE AV TAKPANNOR

Taket är den viktigaste delen av huset om utsätts för mest slitage och påfrestningar. Det skyddar mot regn, snö, vind och sol. Livslängden på taket varierar beroende på typ av tak, konstruktion samt kontinuerligt underhåll.

Våra professionella besiktningmän är utbildade och kommer under takgenomgången att kontrollera och mäta fukt samt mögelhalt inne på er vind.

 

Takpannor är inte bara ett skydd mot väder och vind. De förskönar ditt hem, lyfter helhetsintrycket och ger huset en femte fasad. En renovering eller ett byte av ditt befintliga tak kan därför göra stor skillnad.

Att byta tak är inte bara ett utseendemässigt lyft som förändrar och höjer helhetsinstrycket av huset. Det är också en säker investering som ökar värdet på ditt hus, oftast mer än kostnaderna för takbytet. Ett nytt och tätt tak säkrar också huset från läckageskador och dessutom gäller ROT-avdraget vid takbyte.

Vilken stil har du och ditt hus? När du ska byta takpannor bör du välja ett material som du tycker om och som passar huset och dess omgivning. På DW TAK AB kan vi erbjuda både betong- och lertegelpannor samt flera olika ytor och behandlingar.

PALEMA 2-KUPIG

Bender Palema är en tvåkupig takpanna med klassiskt utseende som passar alla tak. Den tvåkupiga takpannan är den mest sålda pannan i Sverige sedan 60-talet. Benders Palema är det mest lättlagda taket för dig!

CARISMA PLATT

Vår takpanna för modern arkitektur! Denna takpanna ger arkitekten möjligheter som inte funnits tidigare. Med Carisma skapar du ett skifferliknande tak som ligger i tiden.

EXKLUSIV 1-KUPIG

Bender Exklusiv är en enkupig takpanna med högre profil och med ett mer markerat vågspel. Du får med denna panna mer liv i taket och den klassiska enkupiga profilen passar både gammalt och nytt.

MINISTER

Gillar du modern arkitektur med rena linjer är betongpannan Minster ettriktigt bra val. Den släta tåliga ytan och platta profilen ger möjlighetatt skapa ett hus med karaktär som tänjer på gränserna. Minster har ettextra skikt med pigmenterad, särskild fin betong på ovansidan ochframkanten som ger takpannan en sammetslen yta. Utanpå detta lackaspannorna med Moniers specialutvecklade Protegon-färg med storkulörfasthet och värmereflekterande egenskaper. Karaktär som tillsammansmed hög kvalitet har gjort att Minster tilldelats Red Dot Design Award,en av världens största och mest ansedda designutmärkelser.Minster är en helt plan, modern betongtakpanna. Tillverkningen sker ispeciella formar som betongblandningen valsas ut på. Dettaproduktionssätt ger en stor likformighet hos slutprodukterna. Minstertakpanna tillverkas i en av Moniers fabriker i Tyskland.

Du är i trygga händer

CERTIFIKAT

Vi har certifikat för heta arbeten. Alla våra heta arbeten utförs med brandsläckare samt brandfiltar på plats. Vi har även certifikat för asbest och eternit.

FÖRSÄKRINGAR

Vi har omfattande ansvars- samt olycksfallsförsäkringar som täcker upp till 10 miljoner kronor via Varda.


GARANTIER

Vi lämnar stolt 20 års garanti på utfört arbete och handlar endast material av de ledande aktörerna på markaden med de längsta tillhörande materialgarantierna.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn.
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap
ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige.
Benders idag arbetar inom flera skilda affärsområden och är en av de marknadsledande producenterna av betong- och naturstensprodukter i Norden.
SUEZ gör det möjligt för sina kunder att ge tillgång till vatten- och avfallstjänster, med motståndskraftiga och innovativa lösningar.
Lantz Bygg AB utfört det mesta inom byggentreprenader. De senaste tio åren har vi uteslutande köpt råvindar och färdigställt ett stort antal vindslägenheter i egen regi.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024