DW TAK & BYgg

PAPTAK & SCHINGEL

Med en äldre papptak där sprickor förekommer kan vatten tränga in och åstakomma skador. Ett nytt modernt tätskikt skyddar ditt tak från vätan.

Papptak kostar ofta lite mindre än många andra typer av tak och därför kan takpapp vara ett klokt val för den som vill göra en takomläggning till en så låg kostnad som möjligt. Idag är papptaken så pass utvecklade att de håller mycket hög kvalitet vad gäller både livslängd och isolerande egenskaper. Värmen hålls inne, fukten hålls ute och huset ser snyggt ut.

Att lägga nytt papptak eller byta ut gammal papp på ett befintligt tak kostar ungefär 400-650 kr/kvadratmeter papptak som ska läggas. Priset varierar beroende på flera aspekter, såsom:

  • Ska det gamla taket rivas eller lägger du ny takpapp på befintligt äldre papptak? Om du inte river det gamla blir det en lägre kostnad.
  • Vilket material du väljer.
 
 

Ytpapp är till visso ett billigare alternativ när det kommer till takomläggning men dom senaste åren så har det skett enorma framsteg när det kommer till kvalitet och livslängd på materialet som används.

Vi använder oss bland annat av ICOPAL och TAKCENTRUM som är ledande inom tätskikt, miljövänlig ytpapp.

Ett annat alternativ som för vissa är mer estetiskt tilltalande än ytpapp fast ändå ett billigare val än tegelpannor är ett shingeltak.

Shingel vilket ger taket en vacker fjäll-liknade struktur tillverkas av individuella skifferbelagda asfaltplattor. Här har ICOPAL och RAW utmärkta val i både färg och utföranden.

 

Du är i trygga händer

CERTIFIKAT

Vi har certifikat för heta arbeten. Alla våra heta arbeten utförs med brandsläckare samt brandfiltar på plats. Vi har även certifikat för asbest och eternit.

FÖRSÄKRINGAR

Vi har omfattande ansvars- samt olycksfallsförsäkringar som täcker upp till 10 miljoner kronor via Varda.


GARANTIER

Vi lämnar stolt 20 års garanti på utfört arbete och handlar endast material av de ledande aktörerna på markaden med de längsta tillhörande materialgarantierna.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn.
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap
ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige.
Benders idag arbetar inom flera skilda affärsområden och är en av de marknadsledande producenterna av betong- och naturstensprodukter i Norden.
SUEZ gör det möjligt för sina kunder att ge tillgång till vatten- och avfallstjänster, med motståndskraftiga och innovativa lösningar.
Lantz Bygg AB utfört det mesta inom byggentreprenader. De senaste tio åren har vi uteslutande köpt råvindar och färdigställt ett stort antal vindslägenheter i egen regi.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024