Takläggare i Nacka

Söker du en pålitlig takläggare i Nacka? Hos DW TAK har vi lång erfarenhet av takrenovering och takinstallation. Vi brinner för att höja standarden inom takbranschen genom vår djupa kunskap och engagemang. Oavsett om du behöver en takuppgradering eller planerar en omfattande takutbyggnad, är vi här för att erbjuda högkvalitativa tjänster för hustak i Nacka. Kontakta oss för professionell och pålitlig takservice!

Takfirma med helhetstänket
Kunden i centrum
Jour & bevakning
Kvalitet & säkerhet

Erfarna Takläggare i Nacka sedan 2014

När det gäller att hitta pålitliga takläggare i Nacka är DW TAK det namn som står högst upp på listan. Med en imponerande erfarenhet inom branschen sedan över ett decennium har vi cementerat vår plats som den ledande takläggaren för alla dina takbehov i hela Stockholm. Sedan vår start 2014 har vi arbetat obevekligt för att säkerställa att varje takprojekt uppfyller och överträffar de högsta kvalitetsstandarderna och de förväntningar som våra kunder har.

Våra takläggare i Nacka

Under årens lopp har vi framgångsrikt slutfört en mångfald av takprojekt runt om i Stockholm och vi har samlat in en imponerande samling av positiva referenser från våra lojala kunder. Vårt fokus ligger på takrenovering och underhåll, där vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla slags takmaterial. Våra tjänster är skräddarsydda för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag, och vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som matchar våra kunders unika behov och förväntningar.

Erfarna och kunniga takläggare för dina behov i Nacka!

Med vår breda erfarenhet och beprövade expertis är DW TAK det självklara valet när det gäller att välja takläggare i Nacka. Vi förstår vikten av att säkerställa hållbara och pålitliga taklösningar som skyddar din fastighet mot alla väderförhållanden. Vårt fokus ligger alltid på att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda en kombination av högsta kvalitet och tillförlitlighet.

Kontakta DW TAK idag för en kostnadsfri konsultation och upptäck varför vi är Nackas ledande takläggare. Med vår omfattande erfarenhet och äkta passion för hantverket kan vi garantera ett resultat som överträffar dina förväntningar. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att förverkliga dina takdrömmar i Nacka!

Är du på jakt efter en pålitlig takläggare i Nacka?

Från våra tidiga dagar 2014 har vi framgångsrikt utfört en mängd olika takarbeten med betong- och tegelpannor runt om i Stockholm. Vi har byggt upp en imponerande portfolio av referenser från våra nöjda kunder runt om i området.

Nacka erbjuder en mängd olika fastigheter, från moderna bostadskomplex till historiska landmärken och kommersiella byggnader. På DW TAK har vi den expertis och erfarenhet som krävs för att hantera takarbeten på alla dessa typer av fastigheter, oavsett stil eller ålder. Vi lägger också stor vikt vid att bevara fastigheternas unika stil och karaktär.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver en erfaren takläggare i Nacka som kan ta hand om dina takbehov på ett professionellt sätt.

Nacka kommun - en pärla med närhet till skärgård, sjöar och grönområden

Nacka är känd för sin natursköna omgivning med närheten till skärgården och vackra sjöar omgivna av orörd natur.

Här finns flera naturreservat och den fantastiska Tyresta nationalparken som lockar till härliga naturupplevelser och utomhusaktiviteter. Du kan även besöka historiska platser som Nacka Strand och Saltsjöbaden, eller utforska de lokala shoppingmöjligheterna i Nacka Forum.

Populära bostadsområden som Boo, Nacka Strand och Saltsjöbaden lockar många invånare, och här finns det mesta man kan önska sig av bekvämligheter. Trots den naturnära miljön är det bara en kort buss- eller bilresa till Stockholms innerstad.

Nacka kommun - strategiskt beläget och väl anslutet

Nacka kommun är en del av Stockholms län och gränsar till flera andra kommuner som Värmdö, Tyresö och Haninge. Med bil tar det cirka 20 minuter att pendla till Stockholm city, och kommunen är också väl ansluten med kollektivtrafiknätet.

Kommunen hade år 2019 en befolkning på 48 327 invånare och täcker en yta på 100,54 kvadratkilometer

Hur går det till ?
Många vill renovera taket på sitt hus men är rädda, eftersom få är medvetna om processen. Vårt mål är att göra processen enkel och professionell, och undvika krångel.

Några av de tjänster vi erbjuder inom tak

Oavsett om det gäller takrenovering, takinstallation eller andra takrelaterade tjänster,
kan du lita på DW TAK för expertis och pålitlighet.

Takomläggning

En väl utförd takomläggning kan förbättra byggnadens estetik, öka dess värde och ge ett bättre skydd mot väder och klimat.

Plåtarbeten

Vi tar oss an alla typer av projekt, från mindre reparationer till större takomläggningar och nyinstallationer.

Solcellssystem

I framtiden förväntas solcellsanläggningar spela en allt viktigare roll i energiproduktionen, eftersom efterfrågan på ren och hållbar energi ökar.

Byte av takpannor

Våra professionella besiktningmän är utbildade och kommer under takgenomgången att kontrollera och mäta fukt samt mögelhalt inne på er vind.

Eternit

Eternit var tidigare ett populärt tak och isoleringmaterial som nu är förbjudet då det innehåller det hälsovådliga och cancerframkallande ämnet asbest.

Paptak & Schingel

Med en äldre papptak där sprickor förekommer kan vatten tränga in och åstakomma skador. Ett nytt modernt tätskikt skyddar ditt tak från vätan.

Begär en offert
Behöver ditt tak bytas ut? Kontakta oss så bokar vi en tid med vår besiktningsman. Efter besiktningen kommer du att få information om takets skick och vid behov en offert så snabbt som möjligt.
Adress:

Slöjdvägen 5, 177 59 Järfälla

Telefon:

(+46) 08 - 632 00 80

ÖPPETTIDER:

MÅN - FRE: 09.00 - 17.00 JOUR - Alla dagar 24/7

E-mail:

info@dwtak.se

Vanliga frågor och svar

När man överväger att lägga om taket uppstår ofta många frågor. Här har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna som vi får. Om din fråga inte besvaras här är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Ja, det kan man göra.

När taket byts ut kan det innebära en viss störning för de boende i huset. Rivnings- och spikningsljud kan förekomma och det kan även bli en del röra när gammalt material rivs bort och nytt byggmaterial transporteras in. Dock ser professionella takläggare alltid till att städa upp efter sig vid dagens slut för att minimera besväret för de boende.

Tidsåtgången kan variera beroende på flera faktorer. Takets storlek, fastighetens placering och graden av komplexitet (till exempel om det är ett brant tak eller om det finns många detaljer som skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor etc.) spelar in. Generellt sett kan ett “enkelt” villatak av normal storlek ta mellan en till två veckor att byta ut, men detta kan variera beroende på olika omständigheter.

Det bästa sättet att förlänga takets livslängd är genom regelbundet underhåll. Att teckna ett serviceavtal där takläggare kommer för årlig inspektion av taket är ett bra steg. Under denna inspektion rensas vattenavrinningar och eventuella brister dokumenteras. Genom att ha regelbunden kontakt med professionella kan man hålla sig uppdaterad om takets skick och få tidig information om eventuella reparationer som behövs.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024