DW TAK i

Spånga

Letar du efter en pålitlig takläggare i Spånga? Vårt erfarna team på DW TAK erbjuder expertis inom takrenovering och takinstallation. Vi strävar efter att höja standarden inom takbranschen genom vår djupa kunskap och engagemang. Oavsett om du funderar på att uppgradera ditt tak eller planerar en omfattande utbyggnad, är vi här för att tillhandahålla högkvalitativa tjänster för hustak i Spånga. Kontakta oss för professionell och pålitlig takservice!

Takfirma med helhetstänket

Kunden i centrum

Jour & bevakning

Kvalitet & säkerhet

DW TAK din takläggare i

Spånga

din pålitliga partner för takomläggning sedan 2014. Med över åtta års erfarenhet har vi etablerat oss som experter inom branschen och har stolt betjänat Täby med kvalitativa takrenoveringar.

Vi på DW TAK är dedikerade till att leverera överlägsna taklösningar och har genom åren utfört många framgångsrika renoveringsprojekt i Täby och dess omgivningar. Vår erfarna och kunniga personal sätter alltid kundens behov i främsta rummet och arbetar noggrant för att säkerställa hållbara och estetiskt tilltalande resultat.

12
Vesslevägen, Täby
DCIM103MEDIA
Ledungsvägen, Täby
DCIM100MEDIADJI_0095.JPG
Sportvägen, Täby

Våra takomläggningar i

Spånga

Under årens gång så har vi gjort många takarbeten i Täby och vi har fått många superfina referenser från kunder som har anlitat oss för takläggningar och takrenoveringar runt om i området.
Vi har specialiserat oss inom betong- och tegeltak och vi servar bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus och kommersiella fastigheter.

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning
med betong- och tegelpannor

Med vår omfattande erfarenhet inom takläggning i Täby och vår genuina passion för hantverk och gediget arbete kan du vara trygg med att vi utför våra uppdrag på ett professionellt och fackmannamässigt sätt.

När du väljer oss kommer våra kvalificerade och engagerade takmontörer att leverera ett tak av hög kvalitet som kommer att stå sig över tid. Vi står bakom vårt arbete och erbjuder generösa garantier som ett bevis på vår tilltro till resultaten. Bland våra nuvarande kunder finns många bostadsrättsföreningar som har blivit nöjda med våra takrenoveringar.

Vi är specialister på takrenoveringar och takläggning av betong- och tegeltak, och vi stöttar gärna din bostadsrättsförening i att hitta den optimala lösningen för er fastighet.

Utöver våra taktjänster fokuserar vi även på taksäkerhet och är redo att hjälpa dig att göra ditt tak till en trygg plats. För fastighetsägare i Täby erbjuder vi långsiktiga serviceavtal som inkluderar årliga besiktningar och underhåll. Genom att hålla uppsikt över taket säkerställer vi att det förblir i gott skick längre, vilket ger dig möjlighet att fokusera på andra aspekter av ditt ägande.

Recensioner

Se vad våra kunder tycker om vårt jobb

5/5
Jag är mycket nöjd med min erfarenhet av takomläggning. Det valda företaget imponerade med en noggrann inspektion, användning av högkvalitativa material och en smidig genomförande av arbetet. Arbetsteamet var effektivt och höll sig till den överenskomna tidsramen. Kommunikationen var transparent och företaget var alltid tillgängligt för frågor. En positiv upplevelse överlag.
Takomläggning
Flintvägen, Täby
5/5
Min upplevelse av takomläggningen var övervägande positiv. Företaget imponerade med noggrann inspektion, användning av högkvalitativa material och smidig utförande av arbetet. Arbetsteamet var effektivt och höll sig inom tidsramen. Kommunikationen var tydlig och företaget var alltid tillgängligt för att svara på frågor. Sammantaget en positiv och tillfredsställande upplevelse.
Takomläggning
Tjädervägen, Täby

Hur går det till ?

Många vill renovera husets tak men är rädda, eftersom få är medvetna om processen.
Vårt mål att göra processen enkel och professionell, och undvika krångel.

Några av de tjänster vi erbjuder inom tak

Oavsett om det gäller takrenovering, takinstallation eller andra takrelaterade tjänster,
kan du lita på DW TAK för expertis och pålitlighet.

Takomläggning

En väl utförd takomläggning kan förbättra byggnadens estetik, öka dess värde och ge ett bättre skydd mot väder och klimat.

Plåtarbeten

Vi tar oss an alla typer av projekt, från mindre reparationer till större takomläggningar och nyinstallationer.

Solcellssystem

I framtiden förväntas solcellsanläggningar spela en allt viktigare roll i energiproduktionen, eftersom efterfrågan på ren och hållbar energi ökar.

Byte av takpannor

Våra professionella besiktningmän är utbildade och kommer under takgenomgången att kontrollera och mäta fukt samt mögelhalt inne på er vind.

Eternit

Eternit var tidigare ett populärt tak och isoleringmaterial som nu är förbjudet då det innehåller det hälsovådliga och cancerframkallande ämnet asbest.

Paptak & Schingel

Med en äldre papptak där sprickor förekommer kan vatten tränga in och åstakomma skador. Ett nytt modernt tätskikt skyddar ditt tak från vätan.

Begär en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Adress:

Slöjdvägen 5, 177 59 Järfälla

Telefon:

(+46) 08 - 632 00 80

ÖPPETTIDER:

MÅN - FRE: 09.00 - 17.00 JOUR - Alla dagar 24/7

E-mail:

info@dwtak.se