DW TAK & BYgg

Hemviksvägen, Värmdö

Hemviksvägen, Värmdö

Renovering av tak, fasad samt plåtdetaljer

Renovering av tak med traditionella enkupiga tegelpannor:

Vi är stolta över att ha utfört en takomläggning med traditionella enkupiga tegelpannor på detta vackra och historiska hus. Genom att välja denna tidlösa takbeläggning har vi inte bara förstärkt husets estetiska charm utan också säkrat dess strukturella integritet för framtida generationer.

Kvalitetsmaterial och hantverk:

Vi valde noggrant högkvalitativa enkupiga tegelpannor för att säkerställa långvarig hållbarhet och skydd mot väder och vind. Våra skickliga hantverkare har arbetat noggrant och med precision för att säkerställa att varje tegelpanna är korrekt placerad, vilket garanterar en jämn och robust takyta.

Bevarande av husets historiska karaktär:

Denna takomläggning har inte bara förbättrat husets skydd mot elementen utan också bevarat dess autentiska karaktär och historiska arv. Enkupiga tegelpannor är en tidlös val som kompletterar husets arkitektur och ger en vacker visuell kontrast till omgivningen.

Hållbarhet och miljövänlighet:

Genom att välja enkupiga tegelpannor har vi inte bara investerat i husets framtid utan också i miljön. Tegel är ett naturligt och hållbart material som kräver minimalt underhåll och har en lång livslängd, vilket minskar behovet av frekventa reparationer och utbyten.

Slutsats:

Denna takomläggning med enkupiga tegelpannor är inte bara en praktisk och funktionell uppgradering utan också en kärleksfull hyllning till husets historia och tradition. Vi är stolta över att ha bidragit till bevarandet av detta värdefulla kulturarv och ser fram emot att se dess fortsatta skönhet och styrka under många år framöver.

Nya plåtdetaljer

Nya skräddarsydda plåtdetaljer för husets unika charm:

Förutom att byta tak till enkupiga tegelpannor har vi skapat skräddarsydda plåtdetaljer som smälter sömlöst in i husets karaktär. Varje detalj är noggrant tillverkad för att passa husets arkitektoniska stil och färgschema, vilket ger både funktionellt skydd och estetisk skönhet.

Precision och hållbarhet:

Våra plåtslagare har arbetat med precision för att tillverka varje detalj med högkvalitativt material, vilket garanterar långvarig hållbarhet och skydd mot väder och vind.

Sammanfattning:


Med våra skräddarsydda plåtdetaljer har vi förbättrat både husets skydd och estetik. Varje detalj är en hyllning till husets unika charm och en investering i dess långsiktiga skönhet och värde.

Fasadrenovering

Fasadrenovering för att återuppliva husets utseende:


Vi har genomfört en omfattande fasadrenovering som inkluderar utbyte av delar, skrapning av befintligt material och målning av hela huset. Denna förnyelseprocess har inte bara förbättrat husets utseende utan också dess skydd och hållbarhet.

Utbyte av delar och skrapning:


Vi har noggrant bytt ut skadade eller åldrade delar av fasaden och noggrant skrapat bort gammal färg och ytskikt för att förbereda ytan för målning. Genom att ta bort eventuella skador och ojämnheter har vi säkerställt en jämn och hållbar yta för den nya färgen.

Målning för att förnya och skydda:


Efter förberedelsearbetet har vi applicerat högkvalitativ färg över hela huset för att ge det ett fräscht och inbjudande utseende. Den nya färgen inte bara förbättrar husets estetik utan fungerar också som ett skyddande skikt mot väder och vind, vilket förlänger dess livslängd och minskar behovet av framtida underhåll.

Slutsats:


Denna fasadrenovering har inte bara återupplivat husets utseende utan också förbättrat dess skydd och hållbarhet. Vi är stolta över att ha genomfört denna förnyelseprocess och ser fram emot att se husets fortsatta skönhet och styrka under många år framöver.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn.
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap
ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige.
Benders idag arbetar inom flera skilda affärsområden och är en av de marknadsledande producenterna av betong- och naturstensprodukter i Norden.
SUEZ gör det möjligt för sina kunder att ge tillgång till vatten- och avfallstjänster, med motståndskraftiga och innovativa lösningar.
Lantz Bygg AB utfört det mesta inom byggentreprenader. De senaste tio åren har vi uteslutande köpt råvindar och färdigställt ett stort antal vindslägenheter i egen regi.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024