DW TAK & BYgg

Götavägen, Djursholm

Takläggning
Götavägen, Djursholm

HOLLÄNDSKA TITANSVARTA GLASERADE LERTEGELPANNOR

Elegant villa i New Englandstil med tre separata mansardtak i olika nivåer. Huset byggdes under 1920-talet där taket är en stor del av husets karaktär. Därför blev det extra viktigt att använda rätt materialval samt färg. Vi återställde takets originella kinataksbrytning som hade tagits bort under en tidigare renovering. En icke-originaldetalj men som skapar en fin kontrast till den vita fasaden är de glaserade lertegelpannorna. Glasering är en process där tegelpannorna täcks av ett lager glas. Detta förhindrar mossväxt och ger pannorna egenskapen att de ser nya ut även efter flera decennium. Ett tak med glaserade pannor kan fortfarande se helt nytt ut efter 40-50 år och är helt underhållsfritt.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn.
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap
ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige.
Benders idag arbetar inom flera skilda affärsområden och är en av de marknadsledande producenterna av betong- och naturstensprodukter i Norden.
SUEZ gör det möjligt för sina kunder att ge tillgång till vatten- och avfallstjänster, med motståndskraftiga och innovativa lösningar.
Lantz Bygg AB utfört det mesta inom byggentreprenader. De senaste tio åren har vi uteslutande köpt råvindar och färdigställt ett stort antal vindslägenheter i egen regi.

Områden vi är aktiva i