DW TAK & BYgg

Fjalarstigen

Takläggning
FJALARSTIGEN

Återställning av takets forna glans

JUGENDVILLA ANNO 1906

Klassisk och representativ villa med högt och vackert läge i hjärtat av Djursholm, anno 1906. Villan är ritad av arkitekten Martin Eriksson med ett tvådelat valmtak med klassisk kinataksbrytning, halvmåne-formade takkupor och vackra plåtslageridetaljer.

RENOVERING UNDER 1970-TALET
När villan under 1970 talet renoverades genomfördes en hel del förändringar. På taket revs kinataks- brytningen och de halvmåneformade takkuporna. Handslaget lertegel ersattes med betongpannor. Även de vackra plåtslageridetaljerna byttes ut mot enklare raka plåtar.
ÅTERSTÄLLNING AV TAKET
Den klassiska kinataksbrytningen återställdes och de halvmåneformade takkuporna byggdes upp. Våra plåtslagerimästare tillverkade tidsenliga plåtar och nytt enkupigt lertegel ersatte betongpannorna. På Bilden ser ni det färdigställda taket i dess ursprungliga utseende.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn.
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap
ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige.
Benders idag arbetar inom flera skilda affärsområden och är en av de marknadsledande producenterna av betong- och naturstensprodukter i Norden.
SUEZ gör det möjligt för sina kunder att ge tillgång till vatten- och avfallstjänster, med motståndskraftiga och innovativa lösningar.
Lantz Bygg AB utfört det mesta inom byggentreprenader. De senaste tio åren har vi uteslutande köpt råvindar och färdigställt ett stort antal vindslägenheter i egen regi.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024