DW TAK & BYgg

Angantyrvägen, Djursholm

Takläggning
Angantyrvägen, Djursholm

RESTAURERING AV TAKET PÅ JUGENDVILLA

Elegant villa anno 1909 med plåtslageridetaljer i traditionellt utförande. Villan har ett mansardtak med tre kupor, tre balkonger samt en utbyggnadsdel. Taket var inte omlagt sedan 70-talet med plåt i original. Laseruppmätningen visade att huset hade satt sig. Till följ av sättningen blev taket bågformat. Vi har utfört en förstaklassig renovering av taket med toppmoderna materialval. Vi har specialtillverkat alla plåtarbeten i samma anda som originalet. En av våra plåtslagarmästare fick ta sig an utmaningen med att nytillverka den dragsspelsskivade kransen på den stora kupan. Att räta upp taket var en viktig del av renoveringen för att ge tillbaka huset sin forna glans.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn.
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap
ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige.
Benders idag arbetar inom flera skilda affärsområden och är en av de marknadsledande producenterna av betong- och naturstensprodukter i Norden.
SUEZ gör det möjligt för sina kunder att ge tillgång till vatten- och avfallstjänster, med motståndskraftiga och innovativa lösningar.
Lantz Bygg AB utfört det mesta inom byggentreprenader. De senaste tio åren har vi uteslutande köpt råvindar och färdigställt ett stort antal vindslägenheter i egen regi.

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024