DW TAK i

Lidingö

Letar du efter en pålitlig takläggare i Lidingö? Vårt erfarna team på DW TAK erbjuder expertis inom takrenovering och takinstallation. Vi strävar efter att höja standarden inom takbranschen genom vår djupa kunskap och engagemang. Oavsett om du funderar på att uppgradera ditt tak eller planerar en omfattande utbyggnad, är vi här för att tillhandahålla högkvalitativa tjänster för hustak i Lidingö. Kontakta oss för professionell och pålitlig takservice!

Takfirma med helhetstänket

Kunden i centrum

Jour & bevakning

Kvalitet & säkerhet

DW TAK din takläggare i

Lidingö

 

Din Erfarna Partner för Takomläggning i Täby sedan 2014

Välkommen till DW TAK, din pålitliga expert för takomläggning i Lidingö sedan 2014. Med våran erfarenhet är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa takrenoveringar som uppfyller och överträffar dina förväntningar.

Vårt erfarna team av takspecialister har framgångsrikt genomfört många renoveringsprojekt i Lidingö och dess omgivningar. Vi förstår vikten av att anpassa våra tjänster efter varje kunds unika behov. Oavsett om det handlar om omfattande takomläggningar eller mindre reparationer, sätter vi alltid kundens behov och önskemål i främsta rummet.

När du väljer DW TAK får du inte bara erfarenhet och expertis utan även en dedikerad partner som strävar efter hållbara och estetiskt tilltalande resultat. Vi är här för att skydda ditt hem och förhöja dess skönhet med professionell takomläggning.

Kontakta oss idag för att diskutera dina takbehov. Välj DW TAK som din föredragna partner för takomläggning i Lidingö och ge ditt tak den omsorg det förtjänar.

 

12
Vesslevägen, Täby
DCIM103MEDIA
Ledungsvägen, Täby
DCIM100MEDIADJI_0095.JPG
Sportvägen, Täby

Våra takomläggningar i

Lidingö

Genom årens lopp har vi genomfört ett betydande antal takarbeten i Täby och erhållit många positiva referenser från kunder som valt oss för sina takläggnings- och takrenoveringsprojekt runt om i området.

Vår specialisering omfattar främst betong- och tegeltak, och våra tjänster sträcker sig till bostadsrättsföreningar, ägare av flerbostadshus samt kommersiella fastighetsägare. Vi är stolta över att ha skapat hållbara och estetiskt tilltalande taklösningar som har mött och överträffat våra kunders förväntningar.

 

Lång erfarenhet och stor yrkesstolthet inom takläggning
med betongpannor, tegelpannor samt plåttak.

Med vår omfattande erfarenhet inom takläggning i Lidingö och vår äkta passion för hantverk och gediget arbete kan du vara säker på att vi utför våra uppdrag på ett professionellt och skickligt sätt.

När du väljer oss kommer våra kvalificerade och engagerade takläggare att leverera ett tak av hög kvalitet som kommer att stå sig över tid. Vi står bakom vårt arbete och erbjuder generösa garantier som ett bevis på vår tillit till resultaten. Många av våra nuvarande kunder är bostadsrättsföreningar som har blivit nöjda med våra takrenoveringar.

Vi är specialister på takrenoveringar och takläggning av betong- och tegeltak och stöttar gärna din bostadsrättsförening i att hitta den optimala lösningen för er fastighet.

Utöver våra taktjänster fokuserar vi även på taksäkerhet och är redo att hjälpa dig att göra ditt tak till en trygg plats. För fastighetsägare i Lidingö erbjuder vi långsiktiga serviceavtal som inkluderar årliga besiktningar och underhåll. Genom att hålla uppsikt över taket säkerställer vi att det förblir i gott skick längre, vilket ger dig möjlighet att fokusera på andra aspekter av ditt ägande.

Recensioner

Se vad våra kunder tycker om vårt jobb

5/5
Jag är mycket nöjd med min erfarenhet av takomläggning. Det valda företaget imponerade med en noggrann inspektion, användning av högkvalitativa material och en smidig genomförande av arbetet. Arbetsteamet var effektivt och höll sig till den överenskomna tidsramen. Kommunikationen var transparent och företaget var alltid tillgängligt för frågor. En positiv upplevelse överlag.
Takomläggning
Flintvägen, Täby
5/5
Min upplevelse av takomläggningen var övervägande positiv. Företaget imponerade med noggrann inspektion, användning av högkvalitativa material och smidig utförande av arbetet. Arbetsteamet var effektivt och höll sig inom tidsramen. Kommunikationen var tydlig och företaget var alltid tillgängligt för att svara på frågor. Sammantaget en positiv och tillfredsställande upplevelse.
Takomläggning
Tjädervägen, Täby

Hur går det till ?

Många vill renovera husets tak men är rädda, eftersom få är medvetna om processen.
Vårt mål att göra processen enkel och professionell, och undvika krångel.

Några av de tjänster vi erbjuder inom tak

Oavsett om det gäller takrenovering, takinstallation eller andra takrelaterade tjänster,
kan du lita på DW TAK för expertis och pålitlighet.

Takomläggning

En väl utförd takomläggning kan förbättra byggnadens estetik, öka dess värde och ge ett bättre skydd mot väder och klimat.

Plåtarbeten

Vi tar oss an alla typer av projekt, från mindre reparationer till större takomläggningar och nyinstallationer.

Solcellssystem

I framtiden förväntas solcellsanläggningar spela en allt viktigare roll i energiproduktionen, eftersom efterfrågan på ren och hållbar energi ökar.

Byte av takpannor

Våra professionella besiktningmän är utbildade och kommer under takgenomgången att kontrollera och mäta fukt samt mögelhalt inne på er vind.

Eternit

Eternit var tidigare ett populärt tak och isoleringmaterial som nu är förbjudet då det innehåller det hälsovådliga och cancerframkallande ämnet asbest.

Paptak & Schingel

Med en äldre papptak där sprickor förekommer kan vatten tränga in och åstakomma skador. Ett nytt modernt tätskikt skyddar ditt tak från vätan.

Begär en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Adress:

Slöjdvägen 5, 177 59 Järfälla

Telefon:

(+46) 08 - 632 00 80

ÖPPETTIDER:

MÅN - FRE: 09.00 - 17.00 JOUR - Alla dagar 24/7

E-mail:

info@dwtak.se