2019

Under 2015, 2016, 2017 och 2018 storsatsade DW TAK sin verksamhet i Norra Stockholm. Målet var att ge våra kunder den bästa kvalitén till bra pris. Vi möttes av en enormt stor efterfråga och levererade stolt 490 stycken villatak. Många av dessa tak var i sämre skick än förväntat. Vi har erfarit en stor mängd rötskadad råspont, angripna takstolar, mögel på vinden samt vattenskador till följd av läckage. Detta ligger till följd av att slitage som tak utsätts för ofta underskattas. Majoriteten villor i Norra Stockholm byggdes innan 1970-talet och innebär att taken nu är runt 50 år gamla. Vi har stor erfarenhet av den här typen av villatakrenoveringar och har insikt i dolda fel och problemområden.

För att kunna följa upp och möta behovet inför 2019 har vi tagit hänsyn till två faktorer. Den ena faktorn är att hålla kostnaderna nere med hjälp av ytterligare lagerförning av material.

Den andra faktorn är att bredda vår personalstyrka med fler kompetenta och erfarna arbetsledare, takläggare, snickare, målare och plåtslagare. Med den samlade kompetens som vi på DW Tak besitter kan vi erbjuda den bästa och mest kompletta villarenoveringen i Norra Stockholm. Detta kan även våra referenser, era grannar, intyga om.
Kontakta oss så ser vi till att du får tala med våra referenser.

Vi ser med glädje fram emot att renovera just ert hus.

Ring och boka en kostnadsfri besiktning på: 08-632 00 80